Om meg

Hvem er jeg? 

Jeg heter Mari Cathrine (25) og er en kreativ sjel. Mitt kallenavn er Marimor, derav navnet på bloggen. Min interesse for mat har alltid vært stor, det startet tidlig på barneskolen da jeg fikk lov av mamma til å delta på kjøkkenet. Det at jeg fikk lov til å slippe til på kjøkkenet gjorde at jeg ble mer nysgjerrig og ville prøve ut ting.

Min mormor lærte meg å skrelle poteter, før jeg lærte meg å sykle. Og min farmor lærte meg å lage krydderkake, før jeg lærte meg å skrive. Hele slekta mi er veldig opptatt av mat, og dette er alltid i stort fokus på bursdager og i høytider. Det er vår måte å samles på.

Jeg har utdanning innen blomsterdekoratør faget og design, i skrivende stund utdanner jeg meg innenfor UX-design (interaksjonsdesign). Tidligere har jeg jobbet i blant annet fiskebutikk og matproduksjon, der jeg har fått mye kunnskap innen fisk og sjømat også. 

 

Matglede

Jeg føler behovet for å kunne dele oppskriftene mine med mer enn bare mine nærmeste. Jeg vil gi flere muligheten til å lage god hverdagsmat og gi folk kunnskap om råvarer. 

 

Alle oppskrifter er beregnet 4 personer, med mindre det står noe annet.

På bloggen skriver jeg blogginnlegg, men alle oppskriftene finner du under kategoriene, eller ved å søke!

 

Jeg håper mine oppskrifter faller i smak, og at du kanskje til og med lærer noe nytt! Ikke vær redd for å teste ut nye smaker og ny mat, det kan kun gjøre det en erfaring rikere- enten liker du det eller så vet du at du ikke er noe glad i det. Da har du ihvertfall prøvd

Hilsen Marimor

 

All tekst er skrevet av meg og bildene har jeg tatt selv, med mindre dette er tydelig vist under/ på bildet eller eventuelle kildehenvisninger. Det er ikke lov til å kopiere tekst eller bilder uten eventuell avtale med meg. Se "Kontakt" for mailadresse.

 

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×