Vafler med cheddar og bacon

Sponset innlegg. Digge vafler fylt med cheddar og bacon, passer til søndagsfrokosten, dagen derpå eller som kveldskos. Disse frokostvaflene er uten hvitt sukker. Bytt ut melk og hvetemel med havremelk og speltmel hvis du ønsker det.

1 porsjon gir ca.10 vafler

4 dl hvetemel

1 ts bakepulver evt. ½ ts natron

1 ts vaniljesukker

4 dl melk

3 egg

100 gr meierismør

Topping

8-10 skiver bacon

4-6 skiver cheddarost i skiver

 

Ha alt det tørre i en bolle og spe på med melken litt og litt. Rør godt rundt med en visp til en jevn og fin vaffelrøre. Visp egg med smeltet smør- tilsett med resten. La den stå å svelle i omtrent en halvtime.

Stek baconskiver i stekepannen på høy varme i 3-5 minutter til de blir gyllene og gjennomstekte. Legg på en tallerken, og legg frem cheddarskivene.

Stek en vaffel og åpne lokket akkurat når den er ferdig stekt. Legg i en skiver cheddar og to skiver bacon på den ene siden og brett over den andre halvdelen av vaffelen. Legg over lokket på vaffeljernet og la osten smelte. Gjenta dette med alle vaflene og server dem på en lekker frokosttallerken fra "Lilien" i modellen "Lifestyle". Denne får du kjøpt hos Hemmakocken

 

Tilbakemelding
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×