Pestosnurrer av butterdeig

Enkle og veldig gode pestosnurrer laget av butterdeig, fylt med pesto og vellagret ost. Disse passer som tapastilbehør, som kveldskos eller ved siden av suppe. Kombinasjonen av den sprøe deigen og den smeltede osten sammen med en frisk pesto- farlig godt!

ca. 24 stk. snurrer- tid under 1 time

2 stk. frosne pakker butterdeig a ca. 475 gr stk.

1 dl grønn pesto 

1-2 dl vellagret ost

 

Forslag til pesto:

Pesto av ramsløk og cashewnøtter

Klassisk enkel pesto 

 

La de frosne butterdeigsplatene tine utover på et bakepapir i ca. 20 minutter.

Bre på et godt lag med pesto og strø over revet ost. Rull dem sammen på langsiden, slik man gjør med kanelboller. Del dem i ca. 2 cm tykke ruller og legg snurrene med litt mellomrom på bakepapiret. Stek dem 200 grader i 15-20 minutter til de er sprø og gyllen.

Tilbakemelding
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×