Eksotisk salat med marinert laks og svart ris

Sponset innlegg. Lag en eksotisk salat med lune laksebiter, rogn og koriander. En skikkelig god lunsj eller middag. Salaten er servert på tallerkener fra «Bonna» i modellen «Coral» som du får kjøpt hos Hemmakocken.nu

4 porsjoner

Marinert laks

400 gr laksefilet

1 ss sesamolje

2 ss soyasaus

2 ss sesamfrø hvite og svarte

Ris

2 dl tørt svart ris

1 liter vann

Salat

½ fersk ananas

1 pk sukkererter

1 agurk

1/2 isbergsalat

Topping

4 ts lakserogn

1 sitron

Koriander til servering

Karse til servering

Violablomster (ministemor) til servering (kan sløyfes)

 

Skjær laksefilet i terninger og bland med soya, sesamolje og sesamfrø. Dekk med plastfolie og sett i kjøleskapet i minst 30 minutter.

Skyll igjennom risen godt og kok med lokk på middels varme i 40 minutter. Sil av og avkjøl.

Skyll alle grønnsaker og kutt opp salat. Skjær agurk i skiver og ananasen i små terninger. Del sukkererter i to. Bland alt i en bolle sammen med den avkjølte risen. Stek lakseterningene på høy varme i 3-5 minutter til de akkurat er gjennomstekte. Anrett salat på tallerkenen og fordel lakseterninger. Legg på en skje lakserogn og pynt med sitronskiver, koriander, karse og spiselige blomster. Server med en gang!

Tilbakemelding
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×