Gravet laks med sennepssaus

4 porsjoner

800 gr gravet laks i skiver (regn ca. 200 gr gravet laks pr. person)

700-800 gr amadinepoteter (regn ca. 200 gr pr. person her også)

2 dl seterrømme

2 ss grov sennep

1 krukke fersk dill

Salt og pepper

 

Finhakk dill, men spar gjerne noen små topper som du pynter med tilslutt. Rør inn den finhakkede dillen i rømmen og tilsett 1-2 ss grov sennep avhengig av hvor sterk den er. Salte og pepre.

Kok amadinepotetene, små 15 minutter, store 20-25 minutter. Kok helst med skallet på og la dem dampe seg tørre etter koking.

Legg noen skiver gravlaks på hver tallerken, et par-tre poteter og litt sennepssaus. Pynt med en dillkvist. God middag!

Tilbakemelding
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×