Grillet tunfisk med ramsløkspesto og quinoa

Tunfisk er kjapt å grille og smaker knallgodt. Her har jeg servert den med en frisk coleslaw, ramsløkspesto og quinoa.

Tips- server fargesterk mat sammen med tunfisk, den er i seg selv kjedelig og brun selvom den smaker utrolig godt.

4 porsjoner- tid 1 time

600 gr fersk eventuelt fryst tunfisk i bit

2 ss matolje

En klype salt og pepper

1 lime

2 dl quinoa (rød, hvit eller mix)

4 dl vann

En klype salt

Ramsløkspesto (klikk her for oppskrift)

Coleslaw av rødkål (klikk her for oppskrift)

4 ss pinjekjerner

 

Lag ramsløkspesto og coleslaw etter oppskriftene over. Ramsløkspestoen har en god holdbarhet på noen uker i kjøleskapet. Coleslawen kan serveres 2-3 dager med forskjellig type grillmat!

Kok quinoa, vann og salt, rør rundt og la den putre på lav varme med lokk på i 15 minutter. Ta den vekk fra plata og la den hvile under lokk i 5 minutter til.

Pensle tunfiskbitene med olje, salt og pepper. Grill dem på høy varme på grillen eller et stekebord i 1-2 minutter. Den skal være fortsatt være rå i midten og grillet ytterst. Legg en bit tunfisk på hver tallerken og server med quina, coleslaw og ramsløkspesto. Topp med ristede pinjekjerner og limesaft!

Tilbakemelding
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×