4 porsjoner- tid 1 time
600 gr fersk eventuelt fryst tunfisk i bit
2 ss matolje
En klype salt og pepper
1 lime
2 dl quinoa (rød, hvit eller mix)
4 dl vann
En klype salt
Ramsløkspesto (klikk her for oppskrift)
Coleslaw av rødkål (klikk her for oppskrift)
4 ss pinjekjerner
Lag ramsløkspesto og coleslaw etter oppskriftene over. Ramsløkspestoen har en god holdbarhet på noen uker i kjøleskapet. Coleslawen kan serveres 2-3 dager med forskjellig type grillmat!
Kok quinoa, vann og salt, rør rundt og la den putre på lav varme med lokk på i 15 minutter. Ta den vekk fra plata og la den hvile under lokk i 5 minutter til.
Pensle tunfiskbitene med olje, salt og pepper. Grill dem på høy varme på grillen eller et stekebord i 1-2 minutter. Den skal være fortsatt være rå i midten og grillet ytterst. Legg en bit tunfisk på hver tallerken og server med quina, coleslaw og ramsløkspesto. Topp med ristede pinjekjerner og limesaft!