Laksekrem med rogn

En veldig enkel og veldig god laksekrem som kan serveres på flatbrød, knekkebrød eller på grovbrød.

 4 porsjoner- tid ca. 5 minutter

150 gr kaldrøkt laks

1 ss majones

1 ts sennep

1-2 ss sitronsaft

2 ss fersk, finhakket dill

Salt og hvitpepper

Knekkebrød, flatbrød eller brød til servering

Ca. 50 gr lakserogn

 

Skjær laksen i små biter og legg i en skål sammen med majones og sennep. Bland med en stavmikser, og smak til med sitronsaft, dill, salt og hvitpepper.

Fordel laksekrem på små knekkebrød, eller server i en skål. Pynt med lakserogn og dill eller server som tilbehør ved siden av.

Tilbakemelding
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×