Pokébowl med marinert laks

Surfernes sushi, Hawaiis husmannskost, kjært barn har mange navn. Dette serveres ofte som forrett i det hawaiiske kjøkken.

Pokébowl er en bolle fylt med ris, rå fisk og sesongens grønt. Her fins det mye variasjon og sammensetninger, og jeg anbefaler alle å prøve!

 

4 porsjoner

400 gr Laks av sushikvalitet

2 dl soyasaus

4 dl soyabønner, frosne

1 agurk

1 Mango

2 avokado

1 pk Salatmix av eget valg

½ fennikel

1 lime

Svarte og hvite sesamfrø

 

Start med å kutte laksen i små terninger, legg dem i soyasausen og sett i kjøleskapet slik at de får trukket inn smaken fra soyasausen.

Del agurken i to og strimle den på langsiden, helst med mandolin. Skrell og kutt mango og avokado i terninger. Strimle fennikelen tynt med mandolin eller eventuelt rivjern. Kutt limen i båter.

Legg salat i bunn av bollen og fyll deretter bollen med alle ingrediensene og topp med svarte og hvite sesamfrø.

 

Den strimlede fennikelen gjør at denne retten får en utrolig spennende smak med et hint av lakris, som er en fantastisk kombinasjon til laks!

 

Tilbakemelding
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×