Pokébowl med tunfisk

4 porsjoner

 400 gr tunfisk av sushikvalitet, regn ca 100 gr per person

400 gr jasminris

1 ss riseddik

1ss sukker

½ ananas

½ agurk

4 dl soyabønner

Syltet ingefær på glass

1 pk salatmix etter eget ønske

 

Kok risen etter beskrivingen på pakken. Når risen er nesten ferdig kokt tilsettes riseddiken og sukkeret, slik at risen får en mer ”klissete” konsistens. Rør rundt og stell til siden og la den hvile med lokk på i 10 min før du tar av lokket og lar den avkjøles i romtemperatur.

Kutt tunfisken og ananas i terninger og skjær agurk i skiver. Legg den avkjølte risen i bunn av skålen, dekorer med grønnsaker, bønner, tunfisk og syltet ingefær. Server med en gang, gjerne med små soyasaus-skåler på bordet.

Tilbakemelding
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×