Pulled laks i wrap

Ovnsbak en stor bit laks og server med tortilla, chilisaus og grønnsaker! Passer både i hverdagen eller som helgekos istedenfor taco. 

4 porsjoner- tid ca. 30 minutter

500 gr fersk laks med skinn

1 ss matolje

1 ss røkt paprikapulver

1 ts kajennepepper 

1 ts spiskummin (kan sløyfes)

1 ts chiliflakes 

1 ts salt

1 ts pepper

Chilisaus

2 dl lettrømme

1 ss sweet chilisaus

1/2 ts tabasco

1 ss majones

1 ts mango chutney

Tilbehør

Salatblader

Agurk i strimler

Paprika i strimler

1 grønt eple (kan sløyfes eller byttes ut med mango eller ananas)

1 sitron

Tortillabrød

 

Skru på ovnen på 175 grader.

Legg et bakepapir i en ildfast form og legg laksen på (skinnsiden ned). Bland olje sammen med alle krydderne og fordel godt ut på laksen. Del en sitron i fire biter og legg sammen med laksen i ovnen. Sett inn i ovnen i 20-25 minutter avhengig av ovnen- den skal ha en kjernetemperatur på 48 grader.

Bland sammen alle ingrediensene til chilisausen i en skål.

Skyll og kutt grønnsakene og legg på et fat sammen med tortilla-lomper. 

Ta laksen ut av ovnen og la den hvile i fem minutter før du drar fra hverandre kjøttet med en gaffel. Server laksen med en gang sammen med grønnsaker, tortilla og chilisaus. Sitronen kan man skvise over laksen før man lager wrap, sitronen får en søt og litt besk smak etter den har vært i ovnen. God middag!

Tilbakemelding
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×