Varmrøkt makrell med frisk potetstappe og multedressing

Dette er et enkelt men veldig smakfullt måltid! Her har du kombinasjonen av salt varmrøkt makrell og søt multedressing, servert med en frisk potetstappe med vårløk og bladpersille.

 

4 porsjoner- tid under en time

Multedressing

4 ss multer

2 ss majones

2 ss rømme

1/2 ts salt

Potetstappe

500 gr poteter

Vann

1 dl helmelk/matfløte

1 ss smør

Salt og pepper

2 vårløk eller en bit purreløk

½ krukke bladpersille

 

4 varmrøkte makreller

6 reddiker

Blader crispisalat

 

Mos multene med en gaffel og bland sammen med majones, rømme og salt. Sett i kjøleskapet frem til 15 minutter før serveringen. 

Skrell potetene. Kok dem i rikelig med vann i 10-15 minutter eller til de blir møre. Sil av vannet og mos potetene. Tilsett melk/fløte og salt og pepper. Rør inn smøret til slutt.Kutt vårløk eller purreløk i tynne, små biter og bland inn i stappen sammen med noen spiseskjeer hakket bladpersille.

Anrett salatblader, reddiker i skiver og varmrøkte makreller på hver sin tallerken. Legg på en sleiv med potetstappe og en skje med multedressing. Server med en gang- vel bekomme!

 

Tilbakemelding
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×