4 porsjoner- tid 30 minutter+ forberedelser
200 gr laks
200 gr kamskjell
2 lime, skallet og saften
0,5 dl olivenolje
½ sitron, saften
½ appelsin, saften
1 rød chili
1 mango
3 vårløk
1 bunt koriander fersk
Salt og pepper
Skjær laks og kamskjell i like store ternigner, ca. 1x1 cm. Bland olje, limesaft og limeskall med sitron- og appelsinsaft. Tilsett fisken, rør godt og sett i kjøleskapet i minst 1 time.
Finhakk chili og fjern frøene. Skrell og finsnitt mango i små terninger. Skyll vårløk og skjær i tynne strimler. Finhakk fersk koriander.
Ta ut fisken av kjøleskapet og tilsett resten av ingrediensene. Smak til med salt og pepper.
Anrett i små skåler, små tallerkener eller som jeg har gjort- i rengjorte skjell fra ferske kamskjell.