Løyroms-toast

Dette er en enkel og god forrett. Bruk den type rognen du selv ønsker og skap en lekkert forrett! Det trengs ikke å forberedes noe på forhånd, det er bare å riste brød og dekorere skivene mens gjestene setter seg til bords med et glass musserende i hånden.

4 skiver lyst brød/ loff

200 gr løyrom (helst av merket Kalix), sikrogn eller rogn etter egen lommebok

1 dl rømme

1 rødløk, finhakket

En bundt fersk dill

 

Rist brødene i en brødrister eller i ovnen til de får en gyllen farge og blir sprøe. Del dem i to, slik at du får trekant-formede skiver. Legg en stor teskje rømme, en teskje rogn og strø over finhakket rødløk og finhakket fersk dill. Server med en gang!

Det går også ann å bare servere en trekantet skive per person. Da deler du bare oppskriften på to!

Tilbakemelding
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×