Avokado-smørbrød

Her er en oppskrift på en enkel og kjapp frokost. En god start på dagen!

 1 porsjon:

To skiver surdeigsbrød

Olivenolje

Salt og pepper

Cherry-tomater

1 ss pinjekjerner

En stor neve alfaalfaspirer

1 avokado

 

Rist pinjekjernene på middels høy varme i en tørr stekepanne til de får gyllen farge. Legg dem til siden. Brun brødskivene i en stekepanna med en god olivenolje, salt og pepper.

Del en avokado og mos med en gaffel på brødet. Topp med pinjekjernene og spirer. Del noen cherry-tomater og legg på eller ved siden av brødene. Håper det smaker!

Tilbakemelding
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×