Bagels med røkelaks og kremost

Bagels er veldig godt- og enda bedre med røkelaks! En enkel og god lunsj eller frokost. Bagels er veldig populært i USA, Canada og Storbritannia. Men man får kjøpt det både halvstekt eller frossent her i Norge. Det som er spesielt med bagels er at de blir kokt i vann en kort tid før de blir stekt i ovnen. Det sies at hullet i midten ble laget av praktiske grunner, slik at man kunne tré dem på en snor og transportere lett rundt til butikker.

4 porsjoner-tid 10 minutter

8 bagels

300 gr kremost naturell

600 gr kallrøkt laks

70 gr ruccola /1 liten pakke

1 ss kapers

Del bagelsene i to og smør på kremost. Skjær røkelaksen i skiver og drys over litt ruccola og kapers.

Tilbakemelding
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×