1 glass med granola, ca. 6-8 porsjoner
2 ts kanel
1 dl tranebær
1 dl gule rosiner/brune rosiner
1 dl kokosflak
2 ts linfrø
2 ts sesamfrø
1 dl gresskarfrø
1 dl solsikkefrø
4 dl havregryn grov
2 ts grovt salt
3 ss honning
2 ss kokosolje
Sett ovnen på 175 grader.
Legg en stekeplate klar på benken og dekk med et bakepapir. Bland alt det tørre i en bolle, unntatt tranebær og rosiner. Varm kokosolje og honning i en liten kjele. Når det har smeltet heller du det ned sammen med det tørre, og rører godt rundt. Fordel godt utover bakepapiret. Stek i 15-20, til granolaen har fått en gyllenbrun farge. La det avkjøles på platen etter steking. Hell granolaen i et rent glass med tett lokk. Rør inn tranebær og rosiner tilslutt.
Oppbevar på kjøkkenbenken 1-2 uker- men tro meg, det holder bare noen dager fordi det er så utrolig godt!