Granola

Dette er min favoritt granola! Den er sprø, smaker søtt og salt med et hint av kanel.

1 glass med granola, ca. 6-8 porsjoner

2 ts kanel

1 dl tranebær

1 dl gule rosiner/brune rosiner

1 dl kokosflak

2 ts linfrø

2 ts sesamfrø

1 dl gresskarfrø

1 dl solsikkefrø

4 dl havregryn grov

2 ts grovt salt

3 ss honning

2 ss kokosolje

 

Sett ovnen på 175 grader.

Legg en stekeplate klar på benken og dekk med et bakepapir. Bland alt det tørre i en bolle, unntatt tranebær og rosiner. Varm kokosolje og honning i en liten kjele. Når det har smeltet heller du det ned sammen med det tørre, og rører godt rundt. Fordel godt utover bakepapiret. Stek i 15-20, til granolaen har fått en gyllenbrun farge. La det avkjøles på platen etter steking. Hell granolaen i et rent glass med tett lokk. Rør inn tranebær og rosiner tilslutt.

Oppbevar på kjøkkenbenken 1-2 uker- men tro meg, det holder bare noen dager fordi det er så utrolig godt!

Tilbakemelding
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×