Kremet pepperrotsild med bacon

Lag kremet sild en dag før servering, så smakene får satt seg godt. Server på flatbrød eller til kokte egg på brødskiva. 

4 porsjoner

400 gram matjessild (krydret sild)

140 gram bacon

5 cm fersk pepperrot

2 dl creme fraiche

Fersk dill til pynt

 

Skjær bacon i terninger eller små biter, og stek på høy varme til de blir sprøe. Legg på en tallerken under kjøkkenpapir, slik at overflødig fett trekker inn i papiret.

Sil av sildefiletene og tørk dem lett. Skjær silden i små biter. Riv pepperrot fint og bland med resten av ingrediensene. Du trenger ikke salt og pepper.

Tilbakemelding
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×