Kremet sennepssild

Kremet sennepssild er knallgodt til frokost og kan spise alene, eller sammen med brød, egg og røkt laks. Det går fort å lage, det er billig og smaker skikkelig godt.

4 porsjoner

400 gram matjessild (krydret sild)

3 ss rømme

1 ts sukker

2 ss majones

2 ss grov sennep

2 ss fersk dill, finhakket

Pepper

 

Sil av sildefiletene og tørk dem lett. Skjær silden i små biter.

Hakk fersk dill og bland med rømme, majones, sukker og sennep. Kvern over pepper og hell over på lufttett glas. La den stå over natten før servering. Oppbevar kjølig.

Tilbakemelding
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×