Luftige lapper med peanøttsmør og granola

Server luftige amerikanske lapper med peanøttsmør, hjemmelaget granola, bjørnebær og granateple-kjerner. Perfekt dagen-der-på eller på frokostbordet på søndagen.

Legg lapper på en tallerken, sett frem peanøttsmør og skåler med bær/frukt- eller server et tårn av lapper med masse digg topping!

6 stykker, 2-3 porsjoner

Luftige lapper

3 dl hvetemel

½ dl sammalt rugmel grovt

2 ss sukker (kan sløyfes hvis du vil ha en sunnere variant)

1 ts salt

1 ss bakepulver, toppet

2 ss olje

3 dl vann

Litt olje til steking

Topping

1 ss peanøttsmør

Granola (klikk for oppskrift)

Frosne bjørnebær

Granateple, kjerner

 

Bland alt det tørre i en bolle og tilsett vann og olje. Visp sammen til en ganske tykk konsistens. La røren hvile i ca. 10 minutter. Smelt litt smør i pannen og stek luftige lapper på middels høy varme. Når lappene blir stive i kanten kan du vende dem forsiktig med en stekespade. NB- ikke tilsett for store mengder smør i pannen om gangen, ta litt og litt.

Stable ønsket mengde lapper på hverandre og smør peanøttsmør øverst. Strø over granola, bjørnebær og granateple-kjerner. Server med en gang!

Tilbakemelding
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×