Sjoko-lapper med bacon, banan og sirup

Lag luftige sjokolade lapper og server med sprøstekt bacon, modne bananer og flytende sirup. En skikkelig amerikansk frokost, og smaker både søtt og salt!

6 stykker, 2-3 porsjoner

3 dl hvetemel

½ dl sammalt rugmel grovt

2 ss sukker

1 ts salt

1 ss bakepulver, toppet

2 ss kakaopulver (til baking)

2 ss olje

3 dl vann

Smør til steking (bruk olje hvis du er veganer)

Topping

1 banan

150 gr bacon

1 ss lys sirup

 

Bland alt det tørre i en bolle og tilsett vann og olje. Visp sammen til en ganske tykk konsistens. La røren hvile i ca. 10 minutter. Smelt litt smør i pannen og stek luftige lapper på middels høy varme. Når lappene blir stive i kanten kan du vende dem forsiktig med en stekespade. NB- ikke tilsett for store mengder smør i pannen om gangen, ta litt og litt.

Stable ønsket mengde lapper på hverandre. Skjær banan i skiver og legg på tallerkenen og på lappene. Stek bacon og legg over bananene, topp med flytende lys sirup!

Tilbakemelding
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×