Sjokolade chiapudding

Sponset innlegg. Chiapudding er veldig godt, og enda bedre med sjokolade. Bruk gjerne raw kakaopulver og en god agavesirup. Bruk valgfri plantebasert melk, varier mellom mandelmelk, kokosmelk, soyamelk og havremelk! Server chiapuddingen i en skål og drikk morgenkaffen til, slik som jeg har gjort. En deilig start på dagen!

1 porsjon

2 dl mandelmelk, kokosmelk eller havremelk

3 ss chiafrø

2-3 ss kakaopulver raw

1 ss agavesirup

Hakkede cashewnøtter og mørk sjokolade til pynt

Mynteblader til pynt

 

Hell valgfri melk i en skål og rør inn chiafrø, kakaopulber og sirup. Rør godt rundt. Dekk med plastfolie og la den stå i kjøleskapet i minst 5 timer, slik at den får en tjukk konsistens (eller over natten). Hell puddingen i en skål, hakk nøtter og mørk sjokolade og strø over puddingen før servering, og pynt med mynteblader. Jeg spiste frokosten i lekkert servise fra "Bonna" i modellen "Coral". Disse får du kjøpt hos Hemmakocken.nu

Spis til frokost eller som mellommåltid!

Tilbakemelding
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×