Bananlapper (uten egg)

Jeg er dessverre ganske intolerant mot egg, og lager derfor mye mat uten egg. Disse lappene pleier jeg å lage meg til frokost i helgen og variere med pålegg eller bær. Bruk gjerne overmodne bananer, det er ingen grunn til å kaste dem! Tenk på miljøet. 

4-6 lapper- tid ca. 15 minutter

2 modne bananer- de kan godt være overmodne

2 dl havregryn

1 ss maizenna

1-2 ss chiafrø

1 ts kanel

En klype salt

Litt olje til steking

 

Mos bananene med gaffel og tilsett resten. Bland godt sammen og la den hvile i 10 minutter. Hell litt olje i stekepannen og legg på bananlapper med en spiseskje. Stek på lav varme i ca. 10 minutter, snu noen ganger. Steker du dem på høy varme blir de fort brente. Steking på lav varme gjør at dem blir bedre stekt innvendig, selv om det tar litt lenger tid. Server lappene med en gang, gjerne med ost, skinke og agurk, peanøttsmør eller annet godt pålegg.

Tilbakemelding
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×