Grillet squash med kjøttfyll og feta

Grill squash og fyll med saftig kjøttfyll og topp med fetaost!

4 porsjoner- tid ca. 30 minutter

2-3 sguash

1 ss matolje

400 gr kjøttdeig

1 gul løk

1 boks hakkede tomater

1 ss soyasaus

1 ss sweet chilisaus

2 hvitløksbåter

Salt og pepper

100 gr sjampinjonger

100 gr fetaost

1 rød paprika

2 vårløk

 

Del squashen i to på langs og grav ut en liten grop i midten der kjøttfyllet skal ligge. Dette kan du gjøre med en spiseskje. Pensle dem med olje. Stek i ovnen eller på grillen. 200 grader i ovnen på en rist i 10-15 minutter (til de blir gyllenbrune under). Sett et stekebrett nederst i ovnen slik at eventuell olje renner ned på brettet mellom risten. Hvis du griller dem på grillen anbefaler jeg å legge dem der det ikke er fullt så varmt, slik at de ikke blir brent. Grill dem 5-10 mintter til de blir møre men fortsatt har litt tyggemotstand.

Fres kjøttdeig og finhakket løk og hvitløk til de blir gjennomstekte. Skjær sjampinjonger i små biter og stek noen minutter sammen med resten. Hell i hakkede tomater og la det putre noen minutter til. Smak til med salt og pepper.

Legg squashen på et fat. Fyll med litt kjøttdeig og smuldre over litt fetaost og hakket vårløkringer. Server hakket paprika og vårløk i en skål ved siden av.

Tilbakemelding
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×