4 porsjoner- tid ca. 30 minutter
2-3 sguash
1 ss matolje
400 gr kjøttdeig
1 gul løk
1 boks hakkede tomater
1 ss soyasaus
1 ss sweet chilisaus
2 hvitløksbåter
Salt og pepper
100 gr sjampinjonger
100 gr fetaost
1 rød paprika
2 vårløk
Del squashen i to på langs og grav ut en liten grop i midten der kjøttfyllet skal ligge. Dette kan du gjøre med en spiseskje. Pensle dem med olje. Stek i ovnen eller på grillen. 200 grader i ovnen på en rist i 10-15 minutter (til de blir gyllenbrune under). Sett et stekebrett nederst i ovnen slik at eventuell olje renner ned på brettet mellom risten. Hvis du griller dem på grillen anbefaler jeg å legge dem der det ikke er fullt så varmt, slik at de ikke blir brent. Grill dem 5-10 mintter til de blir møre men fortsatt har litt tyggemotstand.
Fres kjøttdeig og finhakket løk og hvitløk til de blir gjennomstekte. Skjær sjampinjonger i små biter og stek noen minutter sammen med resten. Hell i hakkede tomater og la det putre noen minutter til. Smak til med salt og pepper.
Legg squashen på et fat. Fyll med litt kjøttdeig og smuldre over litt fetaost og hakket vårløkringer. Server hakket paprika og vårløk i en skål ved siden av.