Grillet svin indrefilet med smaker fra middelhavet

Grill svin indrefilet og server med smaker fra middelhavet. Det er enkelt å grille svin indreflet, og den blir slett ikke tørr hvis du passer på kjernetemperaturen og legger den i aluminiumsfolie. Lag en god bønnedip med soltørkede tomater og server det hele med en frisk capresesalat!

 

4 porsjoner- 30 min. forberedelser +30 min. grilling

600 gram svin indrefilet

1 ss nykvernet salt og pepper

2 ss olivenolje

Frisk timian, oregano og basilikum til pynt

1 rødløk

2 vårløk

 

Bønnedip med soltørkede tomater

1 boks med kokte hvite bønner

2 ss tahini

4-6 soltrøkede tomater

 

Capresesalat (klikk her for oppskrift)

 

Sil av væsken på de hvite bønnene og legg i en blender. Tilsett soltørkede tomater og tahini, miks til en jevn røre. Smak til med salt og pepper hvis du ønsker det. Legg i en fin skål og sett i kjøleskapet mens du lager resten.

Lag en capresesalat- denne oppskriften (klikk her).

Legg kjøttet i en form og kvern over salt og pepper og gni på olivenoljen. Brun den raskt på grillen. Skru ned varmen og legg kjøttet i over-etasjen på grillen eller i aluminiumsfolie. Grill videre i 15-20 minutter avhengig av tykkelsen. Den skal ha en kjernetemperatur på 76 grader. Du kan ta av kjøttet fra grillen når den viser 72 grader, slik at den stiger noen ekstra grader mens den hviler i 5 minutter. Skjær den i tynne skiver og legg på et fat.

Skjær rødløk og vårløk i tynne ringer, og hakk friske urter. Strø det over svinefilet-skivene.

Server nygrillet svin indrefilet med bønnedip og capresesalat!

Tilbakemelding
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×