4 porsjoner- 30 min. forberedelser +30 min. grilling
600 gram svin indrefilet
1 ss nykvernet salt og pepper
2 ss olivenolje
Frisk timian, oregano og basilikum til pynt
1 rødløk
2 vårløk
Bønnedip med soltørkede tomater
1 boks med kokte hvite bønner
2 ss tahini
4-6 soltrøkede tomater
Capresesalat (klikk her for oppskrift)
Sil av væsken på de hvite bønnene og legg i en blender. Tilsett soltørkede tomater og tahini, miks til en jevn røre. Smak til med salt og pepper hvis du ønsker det. Legg i en fin skål og sett i kjøleskapet mens du lager resten.
Lag en capresesalat- denne oppskriften (klikk her).
Legg kjøttet i en form og kvern over salt og pepper og gni på olivenoljen. Brun den raskt på grillen. Skru ned varmen og legg kjøttet i over-etasjen på grillen eller i aluminiumsfolie. Grill videre i 15-20 minutter avhengig av tykkelsen. Den skal ha en kjernetemperatur på 76 grader. Du kan ta av kjøttet fra grillen når den viser 72 grader, slik at den stiger noen ekstra grader mens den hviler i 5 minutter. Skjær den i tynne skiver og legg på et fat.
Skjær rødløk og vårløk i tynne ringer, og hakk friske urter. Strø det over svinefilet-skivene.
Server nygrillet svin indrefilet med bønnedip og capresesalat!