4 porsjoner- 8 grillspyd- tid 30 minutter
4 valgfrie kjøttpølser, helst over 95% kjøtt
200 gr halloumi
4 nektariner
Valgfri grillolje, for eksempel med hvitløk
Salt og pepper.
Hjemmelaget grillolje:
1/2 dl nøytal olje
1 ts røkt paprikapulver
1 ts hvitløkspulver
1 ts svart pepper
1 ts salt
Tilbehør
Feks. Fransk potetsalat
Friske urter, gjerne basilikum, persille og oregano
Har du grillspyd laget av tre, legg dem i kaldt vann i omtrent 15 minutter, slik at de ikke brenner opp på grillen.
Del halloumi i terninger. Skjær med en liten kniv en runde rundt nektarinene og del i to, deretter i to en gang til. Del pølsene i seks like store biter. Tré på annenhver ingrediens på spydene.
Bland sammen olje og krydder, rør godt rundt. Pensle spydene godt med grilloljen og grill på høy varme i omtrent 5-6 minutter. Server grillspydene med for eksempel en hjemmelaget potetsalat eller fransk potetsalat (klikk her), grillet sitron og paprika. Topp gjerne med friske urter rett før servering.