Grillspyd med pølse, halloumi og nektarin

Denne kombinasjonen har du kanskje ikke tenkt på før? Kjøttpølse, halloumi og nektarin. Søtt og salt er både avhengighetsskapende og farlig godt. Prøv selv, så skjønner du godt hva jeg mener! 

Her er det mange gode smaker og det er veldig enkelt å lage!

4 porsjoner- 8 grillspyd- tid 30 minutter

4 valgfrie kjøttpølser, helst over 95% kjøtt

200 gr halloumi

4 nektariner

Valgfri grillolje, for eksempel med hvitløk
Salt og pepper.

Hjemmelaget grillolje:

1/2 dl nøytal olje

1 ts røkt paprikapulver

1 ts hvitløkspulver

1 ts svart pepper

1 ts salt

Tilbehør

Feks. Fransk potetsalat

Friske urter, gjerne basilikum, persille og oregano

 

Har du grillspyd laget av tre, legg dem i kaldt vann i omtrent 15 minutter, slik at de ikke brenner opp på grillen.

Del halloumi i terninger. Skjær med en liten kniv en runde rundt nektarinene og del i to, deretter i to en gang til. Del pølsene i seks like store biter. Tré på annenhver ingrediens på spydene.

Bland sammen olje og krydder, rør godt rundt. Pensle spydene godt med grilloljen og grill på høy varme i omtrent 5-6 minutter. Server grillspydene med for eksempel en hjemmelaget potetsalat eller fransk potetsalat (klikk her), grillet sitron og paprika. Topp gjerne med friske urter rett før servering.

Tilbakemelding
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×