Klassisk saftig hamburger med trøffelmajones

Denne burgeren er saftig og god, burgerene inneholder barbeque saus som gir en ekstra god smak. 

4 porsjoner- 30 minutter+ forberedelser 2 t.
600 gr karbonadedeig á 10-15% fett (150 gr per person)
3 ss barbequesaus
1 ss salt
1 ss pepper
Tilbehør
Salatblader fra hjertesalat
Agurk i skiver
Rødløk i skiver
4 ss trøffelmajones
4 briochebrød
4 maiskolber

Legg karbonadedeigen i en bolle og hell ned i barbeque og salt og pepper. Bland veldig godt med rene hender. Form deigen til fire burgere, gjerne med en burgerpress, eller klem godt og form dem. Legg dem på en tallerken, dekk med plastfolie og sett i kjøleskapet en time.
Skyll grønnsaker og kutt i skiver.
Ta ut burgerne av kjøleskapet en time før grilling. Bruk gjerne kullgrill og en «varmegaffel» til å varme opp kullet, ikke bruk tennvæske. Vent til grillen er på høy varme. Pensle på matolje og legg burgerne på grillen på høy varme i omtrent 10 minutter, snu ofte. Legg på maiskolber på grillen. Legg så burgerne på den øvre hyllen i grillen eller på den siden som er mindre varm. Der skal de ligge omtrent 15 minutter til dem har en kjernetemperatur på mellom 60-70 grader avhengig av om du vil ha litt rå eller gjennomstekte burgere.
Legg briochebrød på grillen i noen minutter til de får en gyllen farge.
Server grillmaten med en gang. Smør på trøffelmajones på burgerbrødene og legg på salatblader, agurkskiver og rødløk i strimler. Server det hele med en real maiskolbe! God middag!

Tilbakemelding
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×