4 porsjoner
Kyllingburger
500 gr kyllingkjøttdeig
1 ss oregano tørket
Salt og pepper
Smør til steking
Tilbehør
8 skiver brød, 2 per burger
2 avokado
2 store never spinat
2 store never alfaalfaspierer
Salt og pepper
Olivenolje
Bland sammen kyllingkjøttdeigen og krydder. Kyllingkjøttdeig er veldig klebrig og det er derfor ikke nødvendig å bruker melk og egg, med mindre man veldig gjerne vil. Stek i meierismør til de får en gyllen farge, og legg dem i en ildfast form. Stek dem videre i ovnen ca. 15 minutter på 200 grader.
Mens burgerne godgjør seg kan du brune brødskivene i stekepannen med olivenolje, salt og pepper til de blir gyllene. Skrell og skjær avokado i skiver.
Legg en brødskive på tallerkenen sammen med noen blader spinat etterfulgt av noen avokadoskiver, en kyllingburger, alfaalfaspirer og en brødskive som topplokk.
Og vipps, en ”chabby” kyllingburger!