Indiske supergode salatwraps

4 porsjoner

800 gr fersk kyllingfilet

3 dl matyoghurt

4 dl fullkornsris

1 dl matfløte

1 romano-/ hjertesalat

1 chili

1 krukke koriander

 

Tandori krydderblanding

4 ss garam masala

2 ss paprikapulver

1 ss spisskumin

1 ss koriander

1 ss chili

1 ss pepper

1 ts gurkemeie

 

Begynn med å skjære opp den ferske kyllingen i terninger og legg i en bolle sammen med 2 dl matyoghurt og tandori krydderblandingen. Sett i kjøleskapet i minst en halvtime, men gjerne lenger slik at kyllingen trekker inn alle de gode smakene fra krydderne.

Kok opp ris etter beskrivningen på pakken, dette er forskjellig fra ulike typer ris og om det er fin eller grov ris. Stek kyllingen på middels varme i en god olivenolje. Del en terning for å dobbeltsjekke at den er gjennomstekt.

Ta et og et salatblad fra hverandre, skyll i kaldt vann, rist av vannet og legg på tallerkenen. Legg ris i bunn av salatbladet og kylling oppå. Topp med noen korianderblader og resten av matyoghurten. Hvis du liker det hot, skjær fersk rød chili i tynne ringer og topp med.

 

Dette er en het matrett og det kan være en god kombinasjon med litt matyoghurt ved siden av.

 

 

Tilbakemelding
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×