Tacopasta med kyllingkjøttdeig og maisdip

Superenkel tacovariant med kyllingkjøttdeig og pasta, gratinert i ovnen. Server det hele med en frisk maisdip!

4 porsjoner - tid ca 30 minutter

 

3 ss hjemmelaget tacokrydder

1 ss chilipulver (eller mer hvis man ønsker ekstra styrke)

1 ss tørket oregano

1 ss malt spisskummen

1 ss paprikapulver

1 ss røkt paprikapulver

1 ss hvitløkspulver

1 ts salt

1 ts pepper

 

400 gr kyllingkjøttdeig

1 stor gul løk

1 rød paprika

10 små tomater/ 1 stor

300 gr tørr pasta

2 dl revet gulost

 

Maisdip

1 dl creme fraiche

1 liten boks mais

½ krukke frisk koriander

½ agurk

½ fersk jalapeno (hvis man ønsker litt styrke)

Salt og peppper

 

Bland sammen krydderne og sett til siden. 

Kok pasta i rikelig med vann etter anvisning på pakken, men trekk fra de to siste minuttene av koktiden, sil av vannet og sett pastaen til siden.

Finhakk løk og fres i en stekepanne. Tilsett kyllingkjøttdeigen og stek til det får en gyllen farge og tilsett krydderblandingen.

Hakk paprika og tomat i små biter og bland det med kjøttdeigen og rør inn pastaen. Legg alt i en ildfast form og strø over ost.

Stek formen i ovnen i 12-15 minutter til osten blir gyllenbrun.

Mens gratengen stekes kan du lage maisdippen! Finhakk koriander og agurk, bland det sammen med creme fraiche og mais. Smak til med salt og pepper.

 

Tilbakemelding
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×