Kremet pasta med safran, reker og avokado

Dette er en veldig enkel men også smakfull pastarett som kan spises i hverdagen men også til en finere middag. Safransausen er enkel å lage!

 

 

4 porsjoner- tid ca. 30 minutter

400 gr tørr pasta

1 l vann

2 avokado

300 gr pillede reker

4 ss parmesan

Salt og pepper

Safransaus

1 ss smør

1 ss hvetemel

2 dl melk

4 ss parmesan

1-2 klyper safran

 

Kok pasta etter beskrivelsen på pakken.

Grav ut avokadokjøtt og del det i mindre biter. Skrell reker eller hell av laken og sett klar.

Smelt smør og tilsett hvetemel, rør godt rundt med visp. Tilsett melken og gi det et oppkok. Riv i parmesan og strø over safran. Bland safransausen med pastaen og tilsett reker og avokado. Server med litt ekstra parmesan og nykernet salt og pepper!

Tilbakemelding
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×