Kremet pasta med spinat, sopp og chili

En enkel kremet pasta med spinat og sopp toppet med chiliflakes.

 

4 porsjoner- tid under 30 minutter

1 liter vann

600 gr tørket pasta (150 gr per person)

40 gr spinat

10 cherrytomater

50 gr sjampinjonger

1 ss smør

2 dl fløte

Salt og pepper

Chiliflakes

 

Kok pasta i rikelig med vann etter beskrivelsen på pakken. Kutt sopp i mindre biter og stek i smør på høy varme. Tilsett spinat etter noen minutter og hell i fløten. Del cherrytomatene i to og bland sammen med resten. Sil av pastaen og tilsett med resten. Smak til med chiliflakes, salt og pepper. Server retten med en gang!

Tilbakemelding
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×