4 porsjoner
1 l vann
600 gr tørket pasta (150 gram per person)
50 gr smør
2 dl matfløte
75 gr revet parmesan
6-8 krabbeklør, avhengig av størrelsen
En bundt fersk bladpersille
Salt og pepper
Kok opp vann og litt salt i en stor kasserolle og hell i pastaen. Kok etter anvisning på pakken.
Finhakk bladpersille.
Bruk gjerne skalldyrsbestikk slik at det blir lettere å ta ut kjøttet av krabbeklørne. Knekk skallet og grav ut kjøttet. Let igjennom kjøttet slik at du ikke får med små skall-rester. Legg det til siden og begynn med sausen.
Varm smør og fløte sakte opp i en kjele og la det koke med lav temperatur i ca. 5 minutter. Rør av og til. Tilsett deretter parmesanen og smak til med salt og pepper.
Sil pastaen og bland det med sausen. Hell i persillen og nesten all krabbekjøtt.
Fordel på tallerkener og topp med litt ekstra krabbekjøtt, parmesan og persilleblader!