Spagetti med rød pesto og pinjekjerner

2 porsjoner

400 gr spagetti fullkorn

½ krukke bladpersille

40 gr pinjekjerner

 

Rød pesto

150 gr soltørkede tomater i ojle

50 g revet permesanost

40 gr pinjekjerner

2 hvitløksbåter

½ krukke basillikum

1,5 dl god olivenolje

Salt og pepper

 

Kok spagettien etter pakkens beskrivning og sil av vannet.

Hakk bladpersille. Rist pinjekjernene brune på middels høy varme i en tørr stekepanne. Følg med hele tiden slik at de ikke blir brente.

Rør tilslutt inn den hjemmelagde pestoen og bladpersillen, og topp med pinjekjerner. Salt og pepper etter eget ønske. Et enkelt og billig måltid!

 

Rød pesto

Rist pinjekjernene i tørr stekepanne. Bland alle ingrediensene i en blender eller foodposessor unntatt olivenoljen, som skal tilsettes litt etter litt. Smak til med salt og pepper.

Tilbakemelding
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×