Langpanne pizza med kjøttdeig og ramsløk

Lag langpannepizza til hele familien med vårens deilige ramsløk og kjøttdeigsfyll! Den er både enkel og smakfull.

4-5 porsjoner- en langpanne

Deigen

320 gr tipo 0 hvetemel

2 dl lunket vann

2 ss olje

½ tørrgjær

En klype salt

Topping

3 ss tomatpure/ketshup

1 boks hakkede tomater

500 gr kjøttdeig

1 rød chili, 2 for sterke pizza

2 hvitløksbåter

15-20 blader ramsløk

1 gul/oransj paprika

1 mozarella

20 skiver gulost

2 ts oregano tørket

1 ts røkt paprikapulver

 

Start med deigen. Legg det tørre i en bolle og tilsett de våte ingrediensene. Bland godt sammen og kna deigen. Hev i 45 minutter.

Finhakk chili og hvitløk. Fres i stekepannen sammen med kjøttdeigen og litt matolje. Tilsett hakkede tomater og smak til med salt og pepper, og sett stekepannen til siden.

Kutt ramsløk i grove biter. Skjær paprika i strimler. Skiv opp gulost og sett fram mozarella, slik at alt er klart.

Kjevle ut pizzadeigen på et bakepapir og stek bunnen i 5 minutter i ovnen på 225 grader. Ta den ut og smør på tomatpuré eller ketshup. Legg på kjøttdeigsfyll, ramsløk og paprika. Smuldre opp mozarella og legg på osteskiver. Krydre med oregano og røkt paprikapulver.

Stek pizzaen videre på 225 grader i 10-15 minutter, til osten er smeltet og pizzaen blir gyllenbrun. God middag!

Tilbakemelding
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×