4-6 porsjoner forrett
4 dl creme fraiche
150 gr naturell kremost
200 gr reker, helst ferske evt. fine reker i lake
3 ss fersk dill, finhakket
1/2 ss pepperrot fersk, revet
1/2 rødløk, finhakket
2 gelantin ark
1 ss sukker
½ glass lodderogn til pynt
Legg gelantin-arkene i en skål med kaldt vann.
Skrell reker/ press ut laken av rekene i en sil. Hakk rekene. Finhakket fersk dill og rødløk. Skrell og riv pepperrot. Bland alt sammen i en bolle med philadelpiaost og 2 dl creme fraiche og rør veldig godt.
Gjør klart rene glass på et fat.
Varm resterende 2 dl creme fraiche i en kjele med sukker og gelantinen på middels varme. Rør rundt til det har smeltet. Tilsett dette med resten av ingrediensene og rør godt. Hell med en gang ned i rene glass og sett i kjøleskapet.
La stå i minst 3 timer eller over natten i kjøleskapet. Pynt med lodderogn og dillkvister, og server på et fat.