Skagen cheese-bowls

Sponset innlegg

Mine skagen cheese-bowls inneholder reker, dill og rødløk. Konsistensen er fast på samme måte som en ostekake og smaker friskt. Den er også ganske mektig og passer derfor godt som en forrett eller smårett. Passer godt med kald hvitvin eller musserende vin. De er servert på et lekkert fat fra "Lilien" i modellen "Lifestyle" som du får kjøpt hos hemmakocken.nu.

4-6 porsjoner forrett

4 dl creme fraiche

150 gr naturell kremost

200 gr reker, helst ferske evt. fine reker i lake

3 ss fersk dill, finhakket

1/2 ss pepperrot fersk, revet

1/2 rødløk, finhakket

2 gelantin ark

1 ss sukker

½ glass lodderogn til pynt

 

Legg gelantin-arkene i en skål med kaldt vann.

Skrell reker/ press ut laken av rekene i en sil. Hakk rekene. Finhakket fersk dill og rødløk. Skrell og riv pepperrot. Bland alt sammen i en bolle med philadelpiaost og 2 dl creme fraiche og rør veldig godt.

Gjør klart rene glass på et fat.

Varm resterende 2 dl creme fraiche i en kjele med sukker og gelantinen på middels varme. Rør rundt til det har smeltet. Tilsett dette med resten av ingrediensene og rør godt. Hell med en gang ned i rene glass og sett i kjøleskapet.

La stå i minst 3 timer eller over natten i kjøleskapet. Pynt med lodderogn og dillkvister, og server på et fat.

Tilbakemelding
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×