Gratinerte sjøkreps

Gratinerte sjøkreps er utrolig godt! Denne oppskriften er skrevet som en forrett. Så beregn flere hvis du skal ha det som en hovedrett eller lignende.

4 porsjoner forrett

4 rå sjøkreps (to halve sjøkreps per person, forrett)

3 ss smør, romtemperert

50 g parmesan revet

1 krukke dill

2 hvitløksfedd

1 dl griljermel

Salt og pepper

  

Del sjøkrepsen slik som på filmen over. Forvarm ovnen til 250 grader. Legg halvdelene i en ildfast form.

Kjør romtemperert smør, griljemel, revet parmesan, hvitløk og dill i en blender til det får en fin konsistens og alt er finhakket. Fordel røra utover sjøkrepsene, og sett inn i ovnen. La dem stå inne i ca. 5 minutter (smøret bobler lett og er gyllenbrunt), dette kommer litt ann på størrelsen på krepsen.

 

Server med en gang, gjerne med dillkvister på toppen og sammen med sprøstekte brødbiter og smør.

Tilbakemelding
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×