Hete reker i tropiske salatwraps

Denne kjappe og enkle salatwrapen er fylt med tropiske smaker og hete reker, er skikkelig god kombinasjon. Mariner rekene så sterkt du vil og topp gjerne med chiliflak. Legg det gode fyllet i knasende salatblader og nyt smakene!

4 porsjoner- tid 30 minutt

300 gram skrelte reker

2 ss soyasaus

1 -2 ts sriracha

1 ss majones

1 romanesco eventuelt hjertesalat

1 agurk

1 mango

1 avokado, kan sløyfes

250 gram jordbær/ ½ kurv

1 lime

½ krukke frisk koriander

Chiliflakes

 

Bland sammen majones, sriracha og soyasaus i en skål. Skrell reker og tilsett, rør godt rundt. Sett skålen med hete reker i kjøleskapet. Ta ut rekene ca. 15 minutter før sevrering.

Skjær av enden på salaten slik at du kan plukke fra hverandre salatbladene. Skyll dem i kaldt vann og tørk lett på et kjøkkenhåndkle. Skyll grønnsaker og frukt i kaldt vann. Skrell jordbær og mango, og del dem i omtrent like store biter. Del agurken og skjær dem i like små biter. Fordel jordbær, mango og agurk på salatbladene. Topp med masse hete reker. Hakk koriander og strø over sammen med chiliflakes. Del lime i mindre båter. Skvis litt lime over rekene og server med en gang! Dig in!

Tilbakemelding
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×