Hummer rull- Lobster roll

Lobster roll er opprinnelig fra USA, og det har blitt veldig populært med årene. Det er rett og slett en sandwich med hummersalat. Tradisjonelt serveres det i pølsebrød med potetgull ved siden av. Det er typisk gatemat og dukker stadig opp på min Instagram-feed i mange forskjellige varianter! Server det som en digg lunsj med potetgull eller pomfritt. Eller lag små brødbiter med hummersalaten på og server med et glass musserende vin! 

4 porsjoner

2 kokte hummer

5 ss majones

3 ss creme fraiche

4 vårløk

1 stilk stangselleri

3 ss gressløk

4 pølsebrød, gjerne brioche

Valgfri pomfritt eller potetgull, knasende sprø

Noen dråper sriracha eller annen chilisaus

Salt og pepper

1 rødløk

 

Rens hummerne og kutt hummerkjøttet i grove biter. Kutt rødløk i tynne ringer, legg dem til side.

Finhakk vårløk og stangselleri. Legg hummerkjøtt, vårløk og stangselleri i en bolle og bland inn majones, creme fraiche, chilisaus og gressløk. Smak til med salt og pepper.

Varm pølsebrødene og fyll dem med deilig hummersalat og topp med rødløksringer og vårløk.

Tilbakemelding
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×