Skjærgårdssalat på toast

Sponset innlegg. Dette er en av mine favoritt rekesalater. Den smaker like godt på loff som på grovbrød og bringer skikkelig sommerfølelse! Dette kan man spise som både frokost eller som en enkel og fin forrett. Jeg serverte forrettene på lekre tallerkener fra "Lilien" i modellen "Lifestyle"- det får du kjøpt hos hemmakocken.nu!

4 porsjoner- tid ca. 20 min

2 dl creme fraiche

3 ss majones

150 gr reker

150 gr krepsehaler

2 ss dill fersk, finhakket

2 ss purre, finhakket

2 ss rødløk, finhakket

3 ss sikrogn eller lodderogn

1 ts sukker

Salt og pepper

 

Legg reker og krepsehaler i en sil og skyll forsiktig med litt vann. La dem stå å renner av seg i vasken slik at det ikke kommer overflødig vann i salaten senere.

Skyll og finhakk dill, rødløk og purre. Legg i en bolle og tilsett creme fraiche, majones og rogn. Hell i sukker, litt salt og pepper. Rør inn rekekr og krepsehaler. Smak til med salt og pepper.

Sett i kjøleskapet, gjerne over natten eller i noen timer slik at smakene får satt seg skikkelig. Server salaten på ristet eller fersk brød- gjerne med litt ekstra rogn og en dillkvist!

Tilbakemelding
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×