4 porsjoner- tid 20 minutter
180 gr tørre risnudler
300 gr skrelte reker, gjerne fersk men går også med reker i lake av god kvalitet
1 romanescosalat
1 agurk
10 små tomater
100 gr edamamebønner, kan kjøpes fryst
1 granateple
1 liten mango
Chiliflakes
Nykvernet pepper
Legg edmamamebønnene ut på benken så de tiner i 30 minutter.
Skyll alle grønnsaker. Kutt salat og agurk i strimler. Del tomatene i fire. Del granateple og ta ut kjernene. Skrell mangoen og skjær i terninger.
Skrell ferske reker eller sil av laken på reker, ettersom hva du velger.
Kok risnudlene i rikelig med vann i 4-5 minutter. Sil av vannet og la de avkjøle seg noen minutter før du sprer nudlene ut på et fat. Fordel grønnsakene utover fatet og topp med masse reker. Strø over granateple-kjerner, edamamebønner, chiliflakes og nykvernet pepper. Server salaten med en gang!