Grønnsaksform med sopp

Godt og næringsrikt tilbehør til grilla kjøtt eller stekt fisk!

4-6 porsjoner

½ purre

1 squash

1 rød paprika

3 rødbeter

2 gulrøtter

1 rødløk

100 gr sopp/ 1 pakke

3 ss olivenolje

1 ss Maldonsalt og nykvernet pepper

1 ss røkt paprikapulver

1 ss cayennepepper

 

Bladpersille etter steking

Sett ovnen på 200 grader. Skrell løken og skjær i mindre biter. Skyll alle grønnsaker og del i omtrent like store terninger. Legg alt i en form med soppen (gjerne hel sopp). Hell over olivenolje og krydder- rør godt rundt. Sett i ovnen i 30-40 minutter, til grønnsakene blir myke og får en gyllen farge.

Tilbakemelding
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×