Fransk potetsalat

Lag en kremet potetsalat med friske urter og syrlig kapers. Det passer utmerket til grillmat, kylling, fugl og fisk. Det kan også serveres som en del av et koldtbord.

En bolle til 6-8 personer som tilbehør

10 poteter

½ purre

½ rødløk

10-15 kapers

1 bunt frisk kruspersille og dill

2 ss grov sennep

1,5 dl creme fraiche

1 ss majones (kan sløyfes)

 

Skrell potetene eller skrubb dem og ha på skallet. Kutt potetene i tynne skiver og legg i en ildfast form med litt olje, salt og pepper. Ovnsbak på 200 grader i ca. 25 minutter, til potetene er møre. Avkjøl potetene i minst 20 minutter.

Finhakk purre, rødløk, kapers og urter. Bland sammen med sennep, creme fraiche og majones. Vend inn de ovnsbakte potetene og topp med rødløk.

Tilbakemelding
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×