Gul salat med physalis og lime

En enkel og frisk påskesalat som kan serveres til påskelammet eller annen middag. Eller bare nytes som den er!

4 porsjoner- tid 20 minutter

65 gr rucolasalat /1 pakke

1 pakke erteskudd eller en annen type spirer

2 lime, i skiver

Ca 10 stk physalis

1 gul paprika

Mini-stemor (Viola i potte) til pynt


Skyll alle ingrediensene i kaldt vann, unntatt blomstene. Legg rucola og erteskudd i serveringsbollen. Skjær paprika i strimler og del physalisene i to. Skjær lime i tynne skiver, untatt en halv lime. Skvis limesaft i salaten og rør alt rundt. Topp med limeskiver og pynt med lekker spiselig mini-stemor!

Tilbakemelding
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×