Melon og spekeskinke

Så godt og så enkelt. Melon og spekeskinke er kombinasjonen av søtt og salt og er helt perfekt i sommervarmen, helt alene eller sammen med ymse tapasretter. Og den er enda bedre med et glass rosévin til..

1 fat til 4-6 personer tapas

1 kantaloupe melon (oransj)

150-200 gr spekeskinke (omtrent 15 skiver)

1 krukke basilikum

Nykvernet svartpepper


Del melonen i to og skrap ut innmaten. Del videre melonen i mindre båter, ikke for tjukke men heller ikke syltynne. Surr spekeskinke rundt melonbåtene. Hakk basilikum og strø over båtene og kvern over svartpepper.

Tilbakemelding
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×