Salt urtesmør

Dette salte urtesmøret er perfekt på koldtbordet eller bare til enhver suppe-middag fremover!

1 liten krukke urtesmør

300 gram meierismør

3 dl friske urter- gjerne miks av bladpersille, timian og basilikum eller kruspersille og koriander

ca. 1-2 ss Maldonsalt (smak deg frem til ønsket mengde)

 

La meierismøret ligge i en bolle i romtemperatur over natten.

Finhakk friske og rene urter og bland det inn med smøret. Smak til med salt og bland veldig godt.

Oppbevar smøret i kjøleskapet i opptil et par uker.
Server urtesmøret til varme supper, gryter, grønnsaksgratenger eller sett det ved siden av brødet på koldtbordet.

Tilbakemelding
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×