4 porsjoner- tid 15 min.
50 gr rucola
30 gr spinat
1/2 isbergsalat
15 stk. jordbær
200 gr halloumi
1 ss rapsolje
15 stk. små tomater gule/oransje/røde
ca. 2-3 ss kremet balsamico
1 ss sitronsaft
1 ss olivenolje
Pepper
Tørkede blomster til pynt
Stemorsblomster eller annen type blomster til pynt
Skyll salaten, tomater og jordbær i kaldt vann. Kutt opp salaten i passelige biter og del jordbær i fire. Del de små tomatene i to. Bland sammen og legg på et fat. Hell over sitronsaft og olivenolje og bland godt sammen.
Del halloumien i fire eller fem på langs og fire eller fem andre veien, slik at du får tynne, rektangulære biter. Stek bitene i rapsolje på høy varme, til de får en gyllen farge. Bland halloumibitene sammen med resten av salaten.
Drypp over kremet balsamico og kvern over litt pepper. Pynt gjerne med spiselige blomster, både tørkede og friske.