Valnøttdressing

Denne friske valnøttkdressingen, -kremen eller -dipen passer til grillmat, tapasretter og salater! Vil du ha en tynnere konsistens tilsetter du én spiseskje kremost istedenfor to.

1 skål- til 4-6 personer

20 stk valnøtter

2 ss naturell kremost

2 dl lettrømme eller lett creme fraiche

Salt og pepper

 

Bruk en mikser med knivblader. Kjør valnøttene i 10 sekunder. Tilsett kremost, lettrømme og smak til med salt og pepper. Miks et par minutter til du får en jevn og fin konsistens. Hell over kremen i en skål og sett i kjøleskapet frem til 15 minutter før servering.

Tilbakemelding
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×