Tomat, mozarella og chorizo med fennikelsalat

Lag en frisk salat og dekorer på et fat!

4 porsjoner

Tilbehør

4 tomater

2 mozarella

1 pk/ 75 gr tynnskåret chorizo

Salt og pepper

Fennikelsalat

1 pk erteskudd eller en annen type spirer

1 liten fennikel

1 ts olivenolje

 

Skyll fennikel, skudd og tomater. Bruk hele fennikelen inkludert de små grønne «buskene» (ligner på dill) på toppen. Skjær i tynne skiver Og bland med erteskudd og olivenolje.

Skjær tomater og mozarella i skiver. Legg annenhver tomat, mozarella og chorizo i en ring på serveringsfatet. Legg fennikelalaten i en bolle ved siden av eller i midten på serveringsfatet. Server med en gang, eventuelt med en kremet balsamico.

Tilbakemelding
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×